Serc

Fitness in Almelo

Fit For Free

Fit For Free Almelo is al 7 jaar de sportschool met lage prijzen, hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding en de beste sfeer. Vlakbij het Vincent van Goghplein en in de buurt van o.a. het Kruidvat, de Blokker, de Aldi en de Emté kun je goedkoop sporten bij fitnesscentrum Fit For Free Almelo aan de George Breitnerstraat 12. Je kunt hier niet alleen onbeperkt fitnessen, maar ook groepslessen volgen zoals BBB, Bodystep, Zumba, Pilates, Bodyjam, Bodybalance, FightX en Sh’bam. 

Ladies Sport Almelo

WELKOM SPORTIEVELINGEN!
Hier  vindt u algemene informatie over Ladies Sport Almelo, vrouwen fitness, Bornsestraat 117.

Sportcentrum De Windmolen

Op 14 februari 2000 zijn wij gestart met ons sportcentrum. Sport is onze grootste hobby. Wij vinden dat sport door iedereen beoefend moet worden.

Ons motto: je lekker voelen in een fit  en getraind lichaam!

Naast fitness en aerobics kun je bij ons terecht voor diverse groepslessen oa: Club Cycle, Club Power, kickboksen, street-dance en de welbekende BBB lessen.

Obifit

Obifit en fysiotherapie van Iersel is als vitale dienstverlener in bewegingsconcepten de partij die begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen die hun weerbaarheid en belastbaarheid willen verhogen. 

HealthCity Almelo

HealthCity Almelo Groenplein | All inclusive
Almelo Groenplein is een gezellige familieclub vlak naast de Intratuin. We hebben voldoende parkeergelegenheid. Behalve fitnessprogramma’s voor volwassenen hebben wij ook een sportaanbod voor kinderen en voor zestigplussers. Naast inspanning, vinden wij ontspanning belangrijk. Daarom vind je bij ons heerlijke relaxfaciliteiten een een gezellig drukke lounge.

 

Fitinn Sport

Fit-Inn Sport is een gezellige sportschool en onderscheidt zich door haar familiare karakter en unieke sfeer van andere sportscholen. Het is een gezellig fitnesscentrum voor iedereen die graag energiek en in vorm wil blijven. Onze ervaren instructeurs spelen in op jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. 

Een uitgebreid aanbod in Fitness, Zumba, Fit Pump, BBB, BBB-Combat, Steps, Power Yoga en Fit Gym zorgen voor de nodige variatie. 

Basic-Fit Almelo

Voordelige fitness in Almelo
Ben je op zoek naar een goedkoop alternatief voor de anders dure fitness? Sporten aan een lage prijs? Dat kan steeds bij Basic-Fit! Bij Basic-Fit vind je altijd de beste prijs, ga dus eens een kijkje nemen in onze fitness in Almelo of surf naar Basic-Fit.nl voor de beste tarieven!